Accu kinderquad Spider 12 volt rood Accu kinderquad Spider 12 volt rood Accu kinderquad Spider 12 volt rood Accu kinderquad Spider 12 volt rood Accu kinderquad Spider 12 volt rood
Accu kinderquad Spider 12 volt rood Accu kinderquad Spider 12 volt rood Accu kinderquad Spider 12 volt rood Accu kinderquad Spider 12 volt rood Accu kinderquad Spider 12 volt rood
Accu kinderquad Spider 12 volt rood
0 Review | Review toevoegen
Accu kinderquad Spider 12 volt rood
€ 349,00
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Accu kinderquad Spider 12 volt met verlichting

Accu kinderquad kopen? Dan is deze Spider accu kinderquad echt iets voor je kind. Deze accu kinderquad is geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 tot ongeveer 5 jaar en is voorzien van voor en achter verlichting. Er zit ook een sleutel bij om de quad te starten, hoe leuk is dat niet. Deze elektrische quad is door een speciale techniek dipping genoemd gemaakt in Spider rood kleur wat een zeer mooi effect geeft.

Het stuur van de  kinder quad  beschikt over verlichting, diverse muziek, een radio, een USB-kaartaansluiting, SD-kaartlezer en Mp3-aansluiting maar ook bluetooth zodat u ook uw eigen muziek erop af kan spelen. De elektrische kinderquad is uitgerust met rubberen (EVA) banden en een lederen zitting. Tevens beschikt deze quad over echt vering!

De 12 volt  accu kinderquad  Spider rijd door middel van een voetgaspedaal en beschikt over 2 snelheden van ca. 3 en ca. 6 km. De Spider quad is uitgerust met een 12 volt accu en beschikt over 2 motoren. De accu kinderquad kan voor en achteruit rijden door een schakelaar om te zetten.

De afmetingen van de 12 volt accu  kinderquad  zijn: L110xB70xH77 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. De accu kinderquad Spider wordt gemonteerd en rijklaar geleverd. 

Kinder quad met afstandsbediening!

De accu quad is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening instellen en het heeft ook een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen 'schok' beweging bij het weg rijden)

U kunt de elektrische quad op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen.

Door de productie kunnen er enige groenten, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto's een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.