Audi Q7 Metallic Zwart

Deze Audi Q7 elektrische kinder speelgoedauto is o.a. uitgerust met mp3 en is geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen)

€ 275,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Audi Q7 kinderauto 12 volt, 2.4G afstandbediening, lederen zitting en rubberen banden 1 persoons

Deze 12 volt Audi Q7 speelgoedauto is gespoten in metallic zwarte lak en beschikt over snelheden van ca. 2,5 tot ca. 5 km. Tevens beschikt deze over voor en achter verlichting, dashboard verlichting. lederen zitting met 3 puntsgordel, rubberen banden en deuren die echt geopend kunnen worden.

De Audi Q7 elektrische kinderauto is uitgerust met een display in het dashboard welke over de volgende opties beschikt: muziek, een SD cart reader, een USB aansluiting en een Mp3 aansluiting!

De Audi Q7 speelgoedauto kan voor en achteruit rijden door middel van een schakelpook te bedienen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (ivm kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar.

De afmetingen zijn: 121x72x59 cm

Maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg.

Deze Audi accu auto dient u zelf te monteren.

De Audi Q7 speelgoedauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening. Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening. Verder beschikt deze over een slow start zodat de kinderauto langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen schok bij het gas geven)

U kunt de elektrische Audi Q7 auto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Indien uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf sturen en gas geven.

Omdat zwart een kleur is waar men alles op kan zien. Dient u er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn op het zwarte kunststof.