Audi Q7 Wit

Deze elektrische Audi Q7 kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) en is voorzien van o.a. een lederen zitting, rubberen banden en echt te openen

€ 229,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Elektrische kinderauto Q7 Audi 12 volt, 2.4G RC, lederen zitting en rubberen banden 1 persoons

Deze elektrische kinderauto Q7 is uitgerust met een display in het dashboard welke over de volgende opties beschikt: muziek, een SD cart reader, een USB aansluiting en een Mp3 aansluiting!

Deze onder licentie gemaakte elektrische kinderauto Audi Q7 beschikt over snelheden van ca. 2,5 tot ca. 5 km. Tevens beschikt deze over voor en achter verlichting.  Nu ook met een lederen zitting en 3 puntsgordel. Deze audi heeft rubberen banden en ook deuren die geopend kunnen worden.

De witte Audi elektrische kinderauto q7 kan door middel van een schakelpook voor en achteruit rijden. De auto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (ivm kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar. De afmetingen zijn: 121x72x59 cm, maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg. Deze speelgoedauto dient u zelf te monteren.

De Audi is uitgerust met een 2.4G afstandbediening. Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en beschikt over een slow start zodat de kinderauto langzaam op gang komt. (kinderen voelen dan geen schok bij het gas geven)

U kunt de Audi Q7 kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Zodra uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf sturen en gas geven.