Audi R8 Wit Audi R8 Wit Audi R8 Wit Audi R8 Wit
Audi R8 Wit Audi R8 Wit Audi R8 Wit Audi R8 Wit
Audi R8 Wit
0 Review | Review toevoegen
Audi R8 Wit
€ 260,00
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Kinderauto Audi R8 12 volt wit met afstandsbediening en soft start

Deze prachtige 1 persoons  kinderauto Audi R8 voor kinderen. Welke Audi liefhebber wil nou niet deze elektrische accu auto besturen. Uitgerust met geweldige details zoals echt werkende koplampen. Deze Audi is voorzien van 2.4 G RC soft start.
Ouders kunnen de auto door middel van de afstandsbediening zelf laten rijden stoppen en links en rechts sturen. Deze elektrische kinderauto is ook door het kind zelf te rijden met een echt gaspedaal en een schakelpook waar voor en achteruit geschakeld kan worden.

Extra’s van dit mini model Audi kinderauto:
Een display met een Mp3 aansluiting, USB aansluiting, SD card reader, een digitale voltmeter en diverse geluiden/muziek. De snelheid is door middel van de RC regelbaar in 2 verschillende snelheden. Zo gaat de auto gemakkelijk ongeveer 3 tot 4,5 km. Deze kinderauto is nu ook uitgerust met leren zit, 5 puntgordel en rubberen (EVA) banden.

De elektrische kinderauto Audi, klein model is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 4 a 5 jaar. (max lengte kind 1 meter)

Audi mini model kinderauto met Soft start
De kinderauto is voorzien van soft-start, dit betekend dat de auto langzaam weg rijdt om te voorkomen dat het kind een ‘schok’ krijgt bij het wegrijden.

Elektrische speelgoedauto’s met afstandsbediening!

De Audi kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening en de kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden).

De afmetingen zijn: 104x60x43 centimeter, maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg. Deze auto wordt gemonteerd en rijklaar geleverd. 

Deze elektrische accu auto Audi R8 wit dient u zelf te monteren. Hierbij moet u denken aan de wielen, stuurtje, lederen zitje.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.