Audi RS Q8 Roze Audi RS Q8 Roze Audi RS Q8 Roze Audi RS Q8 Roze Audi RS Q8 Roze
Audi RS Q8 Roze Audi RS Q8 Roze Audi RS Q8 Roze Audi RS Q8 Roze Audi RS Q8 Roze
Audi RS Q8 Roze
0 Review | Review toevoegen
Audi RS Q8 Roze
€ 260,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Kinderauto Audi Q8 RS 12 volt roze met afstandsbediening en soft start.

kinderauto Audi Q8 : Deze prachtige 1 persoons elektrische kinderauto Audi Q8 roze voor kinderen. Welke Audi liefhebber wil nou niet deze elektrische accu auto besturen. Uitgerust met geweldige details zoals echt werkende koplampen. Deze Audi is voorzien van 2.4 G RC soft start.
Ouders kunnen de auto door middel van de afstandsbediening zelf laten rijden stoppen en links en rechts sturen. Deze elektrische kinderauto is ook door het kind zelf te rijden met een echt gaspedaal en een schakelpook waar voor en achteruit geschakeld kan worden. Deze kinderauto is uitgerust met een heup gordel.

Extra’s van dit mini model Audi kinderauto:
Een display met een USB aansluiting, bluetooth, diverse geluiden/muziek. De snelheid is door middel van de RC regelbaar in 2 verschillende snelheden. Zo gaat de auto gemakkelijk ongeveer 3 tot 4,5 km. Deze kinderauto is ook uitgerust met leren zit, heup gordel en rubberen (EVA) banden. Maar ook uitgerust met een 12 volt uitneembaar accupack wanneer u de accu alleen wilt opladen dan is dat ook mogelijk. Want bij deze auto kunt de accu zeer gemakkelijk uit de kinderauto halen!

De elektrische kinderauto Audi, klein model is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 4 a 5 jaar. (max lengte kind 110 cm)

Audi mini model kinderauto met Soft start
De kinderauto is voorzien van soft-start, dit betekend dat de auto langzaam weg rijdt om te voorkomen dat het kind een ‘schok’ krijgt bij het wegrijden.

Kinderauto’s met afstandsbediening!

Deze Roze Audi kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening en de kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden).

De afmetingen zijn: 101x62x51 centimeter, maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg.Deze auto wordt gemonteerd en rijklaar geleverd. 

Deze Audi RS Q8 roze dient u zelf te monteren. Hierbij moet u denken aan de wielen, stuurtje, lederen zitje.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.