Audi RS5 wit cabrio Audi RS5 wit cabrio Audi RS5 wit cabrio Audi RS5 wit cabrio
Audi RS5 wit cabrio Audi RS5 wit cabrio Audi RS5 wit cabrio Audi RS5 wit cabrio
Audi RS5 wit cabrio
0 Review | Review toevoegen
Audi RS5 wit met cabrio dak 12VOLT, 2.4gh
€ 380,00
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Audi RS5 elektrische kinderauto 2.4G afstandbediening 12V 1 persoons wit

Deze witte RS5 Audi speelgoedauto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen). Tot ongeveer 5 jaar kan een kind ermee rijden.Wist u dat de kinderauto is  gemaakt onder licentie van Audi.

De Audi RS5 accu auto is onder andere uitgerust met een lederen zitting en echt te openen deuren. Beschikt over een inklapbaar zonnedak. De snelheden zijn ongeveer 2,5 km tot ca. 5 km, instelbaar d.v.m. de 2.4G afstandbediening.

Deze Audi RS5 kinderauto kan voor en achteruit rijden door middel van een schakelpook te bedienen en is uitgerust met voor en achterverlichting, welke door een schakelaar om te zetten in / uit geschakeld kan worden.

Het dashboard van de Audi RS5 is voorzien van verlichting, beschikt over een Mp3, USB, SD card reader en een digitale voltmeter. Het stuur beschikt over diverse muziek en de rubberen banden zijn uitgerust met verlichting.

De afmetingen van deze auto zijn: 127x68x54 cm, maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg. 

Deze Audi RS5 elektrische kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening.  Deze kinder accu auto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt. (kinderen voelen dan geen ‘schok’ bij het weg rijden). U kunt de elektrische kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.