Audi RS6 Rood Audi RS6 Rood Audi RS6 Rood Audi RS6 Rood Audi RS6 Rood Audi RS6 Rood
Audi RS6 Rood Audi RS6 Rood Audi RS6 Rood Audi RS6 Rood Audi RS6 Rood Audi RS6 Rood
Audi RS6 Rood
0 Review | Review toevoegen
Audi RS6 Rood
€ 225,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Kinderauto Audi RS6 12 volt rood

De kinderauto Audi RS6 is niet zomaar een auto. Het is sinds jaar en dag het boegbeeld van snelle, praktische stationwagens. Met zijn stoere uitstraling een echte must have voor de kleine coureurs!

Deze rode kinderauto Audi RS6 beschikt over 2 snelheden van ca. 2,5 tot 5km en is te bedienen via een schakelaar op het dashboard. Tevens is deze Audi kinderauto voorzien van soft start zodat deze kinderauto langzaam op gang komt. De Audi is voorzien van een 12 volt 7ah accu.

De Audi RS6 elektrische kinderauto beschikt over verschillende functies zoals een schakelaar om de verlichting aan/uit te zetten en over een schakelaar om voor & achteruit te rijden. Ook heeft deze kinderauto RS6 een display hierop is de voltage af te lezen en kunnen er verschillende muziekjes op afgespeeld worden. Tevens zit er op deze display nog meer opties zoals USB aansluiting, Bluetooth en een volume knop.

De afmetingen van deze RS6 zijn: L102xB60xH43 cm. Het maximaal belastbaar gewicht is 30kg. Deze kinderauto wordt gemonteerd en rijklaar geleverd. 

Accu kinderauto met afstandsbediening.

De elektrische kinderauto Audi RS6 is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening. Met een slow start, zodat deze langzaam op gang komt.

U kunt de kinderauto Audi RS6 op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.