BMW i8 WIT 12V

BMW i8 elektrische kinderauto 12 volt met 2.4G afstandsbediening lederen zitting 1 persoons wit. De i8 kinderauto kan voor en achteruit rijden door middel van een schakelpook te bedienen.

€ 220,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

BMW i8 elektrische kinderauto 12 volt met 2.4G afstandsbediening lederen zitting 1 persoons wit

Deze onder licentie gemaakte BMW i8 speelgoedauto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar. 

Nu uitgerust met lederen zitting en 2,.4G RC bediening en een Mp3 aansluiting. Voorzien van 2 aandrijvingen / motoren en 2 snelheden van ca. 3 tot ca. 6 km. 

De i8 kinderauto kan voor en achteruit rijden door middel van een schakelpook te bedienen. De BMW i8 accu speelgoedauto is voorzien van voorverlichting en beschikt over knipperende verlichting op de achterzijde.

De afmetingen van deze 12 volt kinderauto zijn 127x76x52 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. 

De BMW kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en de kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen 'schok' bij het weg rijden)

U kunt deze i8 op afstand voor en achteruit,links en rechtsom sturen. Wanneer uw kind groot genoeg is, kan hij/zij zelf sturen en gas geven.