BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit
BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit BMW i8 wit
BMW i8 wit
0 Review | Review toevoegen
Kinderauto BMW i8 wit 12 volt accu met 2.4G RC bediening en lederen zitting
€ 199,00
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

BMW i8 accu speelgoedauto 12 volt met 2.4G afstandsbediening, lederen zitting 1 persoons

Deze BMW i8 accu speelgoedauto is gemaakt onder licentie van BMW.

Deze BMW accuauto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 4 a 5 jaar. (max lengte kind 1 meter) De BMW i8 accu speelgoed auto door middel van een schakelpook te bedienen voor en achteruit rijden. De kinderauto beschikt over 2 aandrijvingen / motoren en heeft 2 snelheden van ca. 3 en ca. 5 km. De BMW elektrische kinderauto beschikt over verlichting, vering en te openen deuren.

Uitgerust met een lederen zitting en een Mp3 aansluiting. De afmetingen van deze BMW i8 zijn 115x72x46 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. De kinderauto dient u zelf te monteren.

De BMW i8 kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en de kinderjeep heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ bij het weg rijden)

U kunt de i8 accu auto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.