Brandweer (2persoons)

Brandweer kinderauto 2 persoons kinderauto 12 volt 2.4G afstandbediening

€ 350,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

2 Persoons kinderauto brandweer 12V met 2.4G RC, rubberen banden, lederen zitting

Deze 2 persoons kinderauto brandweer truck is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (ivm kleine onderdelen) tot ongeveer 7 jaar en is uitgerust met vele extra’s.

Uitgerust met knipperende lampen / zwaailichten op het raam, dashboard verlichting en voorverlichting. Tevens voorzien van een afneembare, echt werkende watertank / waterspuit!

Het dashboard is voorzien van een echt werkende portofoon. Beschikt over een display met digitale voltmeter, een Mp3, USB en SD card reader. Het stuur is voorzien van muziek.

Door middel van een schakelaar te bedienen rijd de brandweer auto voor en achteruit. Deze zwarte elektrische Police kinderjeep beschikt tevens over echt te openen zij / opbergvakken en deuren, een lederen zitting en rubberen banden.

De afmetingen van deze  2 persoons  kinderauto brandweer zijn: 143x81x72 cm, maximaal belastbaar gewicht 35 kg.  

Brandweerauto is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening, zodat u uw kind kunt besturen! Zodra uw kind groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen. Door middel van de afstandbediening is de snelheid instelbaar in 3 snelheden, van ca. 2.5 tot ongeveer 5 km.