Brandweer truck rood

Kinderauto brandweerauto interventie Truck 12 volt met 2,4G RC

€ 260,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Elektrische  kinderauto de brandweer kinder brandweerwagen 12 volt met afstandsbediening

Welk kind wil er nu niet brandweer man worden met deze brandweerauto kan hij/zij zijn droom werkelijkheid  maken. Helm op en de brandweerslang in de hand en rijden maar met deze brandweerwagen.

Deze stoere 12 volt brandweerwagen is uitgerust met zwaalicht ! De Fire Truck is geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot ongeveer 6 jaar.

Uitgerust met knipperende lampen / zwaailichten boven het raam, dashboard verlichting en voorverlichting. Tevens voorzien van een afneembare, echt werkende watertank /waterspuit en zelfs een brandweer speelgoed helm!

Voorzien van een echt werkend zwaailicht en verlichting  in de wielen , welke ingeschakeld wordt door middel een knop op de display. Tevens is deze brandweer kinderauto voorzien van diverse muziek, in te schakelen door button op het display in te drukken. De voor en achteruit rijden door middel van tiptoetsen deze beschikt over 2 snelheden vooruid en 1 achteruit. Uitgerust met 12 volt uitneembare accupack wanneer u de accu alleen wilt opladen dan is dat ook mogelijk want u kunt de accu zeer gemakkelijk uit de kinderauto halen!

Deze brandweer kinderauto is uiitgerust met een 2,4 Afstandbediening.

De brandweer elektrische kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening. Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening. En beschikt over een slow start zodat de kinderauto langzaam op gang komt. (kinderen voelen dan geen schok bij het gas geven)

De afmetingen van deze elektrische brandweerwagen kinderauto zijn: 115X65X60 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg.  

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.