Bugatti Chiron blauw

Deze Bugatti elektrische speelgoedauto is geschikt vanaf ca. 3 jaar en o.a. voorzien van voor en achterverlichting.

€ 260,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Bugatti Chiron elektrische speelgoedauto 12 volt, 2.4G afstandbediening, leder zitting en rubberen banden 1 persoons

De Bugatti elektrische speelgoedauto is voorzien van voor en achterverlichting, een USB, MP3 en SD card reader. Tijdens het starten van de Bugatti hoor je het gegrom van de motor en de voor lampen knipperen op het motor geluid.

Nu uitgerust met slow start deze komt langzaam op gang door de automatische snelheidsregelaar. Daarnaast kunt u de snelheid door middel van 3 standen te regelen in de auto. Deze kinderauto is uitgerust met rubberen banden en lederen zitting, beide deuren zijn te openen.

De Bugatti Chiron elektrische speelgoedauto is geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. (i.v.m. met het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar.

De snelheid is instelbaar door middel van de afstandbediening van ongeveer 2,5 km tot ca. 5 km. De afmetingen zijn: 118x69x46 cm. Maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg. De Bugatti  kinderauto dient u zelf te monteren.

Deze speelgoedauto is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening. U kunt uw kind op afstand voor/achteruit en links/rechtsom sturen. Wanneer uw kind groot genoeg is kan hij/zij zelf rijden en sturen.