Bugatti Divo blauw

Deze Bugatti elektrische kinderauto is geschikt vanaf ca. 3 jaar en o.a. voorzien van voor en achterverlichting.

€ 290,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Kinderauto Bugatti Divo 12 volt, 2.4G RC, leder zitting en rubberen banden 1 persoons

Kinderauto Bugatti  Divo is voorzien van voor en achterverlichting, een USB, MP3 en SD card reader. Deze sportieve kinderauto is gespoten in de kleur blauw. Tijdens het starten van de Bugatti hoor je het gegrom van de motor.

Nu uitgerust met slow start deze komt langzaam op gang door de automatische snelheidsregelaar. Daarnaast kunt u de snelheid door middel van 3 standen te regelen in de auto. Deze kinderauto is uitgerust met rubberen banden en lederen zitting, beide deuren zijn te openen.

De Bugatti Divo kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. (i.v.m. met het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar.

De snelheid is instelbaar door middel van de afstandbediening van ongeveer 2,5 km tot ca. 5 km. De afmetingen zijn: 118x69x46 cm. Maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg. De Bugatti  kinderauto dient u zelf te monteren.

Kinderauto Bugatti met afstandbedeining

Deze speelgoedauto is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening. U kunt uw kind op afstand voor/achteruit en links/rechtsom sturen. Wanneer uw kind groot genoeg is kan hij/zij zelf rijden en sturen.