ELEKTRISCHE LAMBORGHINI URUS ORANJE MET SOFT START ELEKTRISCHE LAMBORGHINI URUS ORANJE MET SOFT START ELEKTRISCHE LAMBORGHINI URUS ORANJE MET SOFT START ELEKTRISCHE LAMBORGHINI URUS ORANJE MET SOFT START ELEKTRISCHE LAMBORGHINI URUS ORANJE MET SOFT START
ELEKTRISCHE LAMBORGHINI URUS ORANJE MET SOFT START ELEKTRISCHE LAMBORGHINI URUS ORANJE MET SOFT START ELEKTRISCHE LAMBORGHINI URUS ORANJE MET SOFT START ELEKTRISCHE LAMBORGHINI URUS ORANJE MET SOFT START ELEKTRISCHE LAMBORGHINI URUS ORANJE MET SOFT START
ELEKTRISCHE LAMBORGHINI URUS ORANJE MET SOFT START
0 Reviews | Review toevoegen
Deze Lamborghini Urus kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar. Wordt gemonteerd en rijklaar geleverd.
€ 450,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Elektrische kinderauto Lamborghini Urus Oranje.

Deze goed na gemaakte elektrische Lamborghini Urus behaald een snelheid van ca. 3 tot ca. 6 km. De echte Lamborghini Urus heeft een snelheid van 300 km en heeft een motor van maar liefst 650 pk. De Lamborghini kinderauto is voorzien van rubberen (EVA) banden, lederen zitting en soft start. De Urus heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde verlichting zodat de kinderauto goed zichtbaar is in het donker. Geschikt voor 2 kinderen tot 4 jaar of voor 1 kind tot 6 jaar.

Het dasboard van de Lamborghini Urus kinderauto is voorzien van een display. Deze display heeft een aantal functies zoals een accu indicator, muziek knop, geluid harder en zachter te zetten en zelfs een usb of sd kaart ingang. Hierop kunt u dan uw eigen muziek afspelen. De kinderauto Lamborghini heeft ook een schakelpook om de kinderauto voor en achteruit te laten rijden door middel van het gas pedaal. De Urus beschikt tevens ook over 4 motoren.

De afmetingen van deze kinderauto zijn L133xB80xH60 cm (zit breedte 44cm) en heeft een maximaal belastbaar gewicht 30 kg. De Lamborghini wordt gemonteerd en rijklaar geleverd. 

Kinderauto met afstandsbediening.

De Lamborghini is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening en de kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden). U kunt de speelgoedjeep op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.