BMW i8 ZWART 12V

Deze BMW i8 speelgoedauto beschikt over 2 aandrijvingen / motoren en snelheden van ca. 2,5 tot ca. 5 km. De BMW speelgoedauto kan door middel van een schakelpook te bedienen voor en achteruit rijden

€ 250,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Elektrische kinder accu auto BMW i8 zwart 12 volt 2.4G afstandbediening lederen zitting 1 persoons

Deze 12 volt zwarte BMW i8 accu auto is gemaakt onder licentie.

Deze BMW i8 speelgoedauto beschikt over 2 aandrijvingen / motoren en snelheden van ca. 2,5 tot ca. 5 km. 

De BMW speelgoedauto kan door middel van een schakelpook te bedienen voor en achteruit rijden. Voorzien van voorverlichting en knipperende verlichting op de achterzijde en een Mp3 aansluiting.

De BMW kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar. De afmetingen zijn 127x76x52 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. 

De BMW i8 kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en de kinderjeep heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen 'schok' bij het weg rijden)

U kunt de i8 accu auto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Zwart is een kleur waar men alles op kan zien, u dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn.