Elektrische kraanwagen Scania 12 volt Elektrische kraanwagen Scania 12 volt Elektrische kraanwagen Scania 12 volt Elektrische kraanwagen Scania 12 volt Elektrische kraanwagen Scania 12 volt Elektrische kraanwagen Scania 12 volt Elektrische kraanwagen Scania 12 volt Elektrische kraanwagen Scania 12 volt
Elektrische kraanwagen Scania 12 volt Elektrische kraanwagen Scania 12 volt Elektrische kraanwagen Scania 12 volt Elektrische kraanwagen Scania 12 volt Elektrische kraanwagen Scania 12 volt Elektrische kraanwagen Scania 12 volt Elektrische kraanwagen Scania 12 volt Elektrische kraanwagen Scania 12 volt
Elektrische kraanwagen Scania 12 volt
0 Review | Review toevoegen
Elektrische kraanwagen Scania 12 volt
€ 399,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Elektrische kraanwagen Scania 12 volt

Deze indrukwekkende kindervrachtwagen combineert vrachtvervoer met het speelgemak van een elektrisch aangedreven voertuig. Kinderen kunnen niet alleen in de vrachtwagen rijden, maar ook genieten van de krachtige kraanwagen op het dak, die gemakkelijk kan worden bediend met de bijgeleverde afstandsbediening. De kraanwagen kan omhoog, omlaag, naar voren en naar achteren bewegen, waardoor kinderen hun ladingen kunnen hijsen en verplaatsen, net als echte bouwprofessionals.

Met zijn robuuste ontwerp en realistische details, waaronder zijspiegels, koplampen en andere kenmerken die rechtstreeks zijn geïnspireerd op de Scania vrachtwagens, zorgt deze kindervrachtwagen voor een meeslepende en leerzame speelervaring. De zitruimte is comfortabel en veilig, zodat kinderen zich een echte vrachtwagenchauffeur voelen terwijl ze door de tuin of over de oprit rijden.

De afmetingen zijn L117xB62xH55cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. Geschikt voor kinderen vanaf ca.3 tot ongeveer 6 jaar.

Kenmerken:

  • Krachtige 12 volt 10 Ah accu: De Scania kraanwagen wordt aangedreven door een krachtige 12-volt 10Ah batterij.
  • Vier motoren: Met vier krachtige motoren, één voor elk wiel, biedt deze kraanwagen een krachtige en soepele rit. Deze elektrische aandrijvingen zijn milieuvriendelijk en stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit.
  • Twee snelheden: Deze kraanwagen heeft twee snelheidsinstellingen – 3 km/u en 6 km/u – zodat ouders de snelheid kunnen aanpassen aan de leeftijd en vaardigheid van hun kinderen.
  • Afstandsbediening: De meegeleverde afstandsbediening geeft ouders de controle, waardoor ze de kraanwagen op afstand kunnen besturen en de veiligheid van hun kinderen kunnen waarborgen.
  • Elektrische kraan: De kraan op het voertuig kan elektrisch omhoog en omlaag worden bewogen, waardoor kinderen ladingen kunnen hijsen en verplaatsen, net als echte kraanoperators.
  • Zwaailichten en knipperlichten: Opvallende zwaailichten en knipperlichten geven de kraanwagen een realistische uitstraling en voegen een extra laag veiligheid toe aan het spel.
  • Vering: Ingebouwde vering op de wielen zorgt voor een soepele en comfortabele rit, zelfs op oneffen terrein.
  • Muziek Display met USB en Bluetooth: Het ingebouwde muzieksysteem stelt kinderen in staat om hun favoriete muziek af te spelen via USB of Bluetooth, waardoor de rit nog leuker wordt.
  • U dient de kraanwagen zelf te monteren (voor 80% voorgemonteerd)

De Scania Elektrische Kraanwagen voor Kinderen is niet zomaar een speelgoedvoertuig; het is een educatieve reis die kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun coördinatie, ruimtelijk inzicht en verbeelding. Laat je kinderen op avontuur gaan en ervaar het plezier van hijsen en rijden met deze indrukwekkende kraanwagen. Het is een product dat zowel vermakelijk als leerzaam is en een wereld van mogelijkheden biedt voor jonge ontdekkingsreizigers.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Deze kraanwagen wordt gemonteerd en rijklaar geleverd. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.