Elektrische politietruck 12 volt met 2,4G RC GEMONTEERD EN RIJKLAAR Elektrische politietruck 12 volt met 2,4G RC GEMONTEERD EN RIJKLAAR Elektrische politietruck 12 volt met 2,4G RC GEMONTEERD EN RIJKLAAR Elektrische politietruck 12 volt met 2,4G RC GEMONTEERD EN RIJKLAAR
Elektrische politietruck 12 volt met 2,4G RC GEMONTEERD EN RIJKLAAR Elektrische politietruck 12 volt met 2,4G RC GEMONTEERD EN RIJKLAAR Elektrische politietruck 12 volt met 2,4G RC GEMONTEERD EN RIJKLAAR Elektrische politietruck 12 volt met 2,4G RC GEMONTEERD EN RIJKLAAR
Elektrische politietruck 12 volt met 2,4G RC GEMONTEERD EN RIJKLAAR
0 Review | Review toevoegen
Deze stoere 12 volt 1 persoons politietruck is voorzien van een leder zitting en zwaailichten.
€ 380,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De beschrijvende elektrische politietruck van Kindergarage biedt urenlang spannend speelplezier voor jonge avonturiers. Met zijn blauwe kleur en gedetailleerde politie graphics ziet hij eruit als een echte politiewagen. Met een druk op de knop activeert de vrachtwagen de sirenes en laat hij het kenmerkende sirenegeluid horen, waardoor kinderen zich helemaal inleven in hun politierol. De comfortabele leren zitplaatsen zorgen ervoor dat kinderen in stijl en comfort kunnen patrouilleren. Bovendien is de truck uitgerust met een afstandsbediening, zodat ouders de controle kunnen behouden tijdens het spelen. Met zijn ondersteunde banden biedt hij een soepele en stabiele rit op verschillende terreinen.

Voorzien van een leder zitting, echt werkend zwaailicht en verlichting in de (eva) wielen, die wordt geactiveerd door middel van een knop op het display. Tevens is deze politie kinderauto voorzien van diverse muziek, in te schakelen deurknop op het display in te drukken. De voor en achteruit rijden door middel van tiptoetsen deze bediening over 2 snelheden vooruit en 1 achteruit. Uitgerust met  12 volt uitneembare accupack  wanneer u de accu apart wilt opladen dan is dat ook mogelijk wilt u de accu zeer gemakkelijk uit de kinderauto halen!

Deze Politietruck is uitgerust met een 2,4 afstandsbediening.

De  elektrische politietruck  is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening. u kunt de snelheid instellen via de afstandsbediening. En over een langzame start zodat de kinderauto langzaam op gang komt. (kinderen voelen dan geen schok bij het gas geven)

De afmetingen van deze  elektrische truck  zijn: 115X65X60 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. De  kindertruck wordt gemonteerd en rijklaar geleverd. 

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinderaccu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto's een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.