Ford Ranger wildtrak mat zwart (2 persoons)

Kinderauto Ford Ranger XLS, 2 persoons 12 volt met 2.4G afstandbediening soft start mat zwart

€ 399,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Ford Ranger XLS elektrische kinderauto 2 persoons 2.4G afstandbediening soft start 12 volt mat zwart

UITGERUST MET BLUETOOTH RADIO, RUBBEREN BANDEN EN EEN ZWART LEDEREN ZITTING, ZIE SEPARATE FOTO. TEVENS VOORZIEN VAN CONTACT SLEUTEL OM DE KINDERAUTO TE STARTEN.

Deze mat zwarte, onder licentie gemaakte Ford kinder accu auto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.  (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar.

Deze robuuste Ford Ranger elektrische kinderauto is uitgerust met voor en achterverlichting, vering en echt te openen deuren, motorkap en kofferbak. De Ford Ranger speelgoedauto komt langzaam op gang door middel van een slow / soft start. Door de automatische snelheidsregelaar en beschikt over snelheden van ongeveer 2,5 km tot ca. 5 km, instelbaar door middel van de 2.4G afstandbediening.

De Ford kinderjeep kan voor en achteruit rijden door een schakelaar om te zetten. Het dashboard beschikt nu over verlichting, muziek, radio, Bluetooth,  USB, SD card reader en Mp3 aansluiting!
De afmetingen zijn: 134x82x75 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. 

Deze Ford Ranger kinderjeep is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Door middel van afstandbediening kunt u de snelheid instellen. Deze kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden)

U kunt de Ranger accu auto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen.

Zwart is een kleur waar men alles op kan zien, u dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn op het zwarte kunststof.