Ford Ranger wildtrak metallic blauw (2 persoons)

Ford Ranger elektrische kinderauto, 2 persoons 12 volt met 2.4G afstandbediening soft start / rubberen banden metallic blauw

€ 380,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Ford Ranger XLS 2 persoons 12 volt 2.4G afstandbediening met soft start en rubberen banden metallic blauw

Deze Ford Ranger elektrische kinderauto is gespoten in metallic blauwe lak en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar. De Ford accu auto is gemaakt onder licentie.

UITGERUST MET RUBBEREN BANDEN EN EEN ZWART LEDEREN ZITTING (zie separate foto) TEVENS VOORZIEN VAN CONTACT SLEUTEL OM DE KINDERAUTO TE STARTEN.

De Ford Ranger XLS kinderjeep kan voor en achteruit rijden door een schakelaar om te zetten. Het dashboard beschikt over verlichting, bluetooth, diverse muziek, een radio, een USB kaart aansluiting, SD card reader en Mp3 aansluiting!

Deze elektrische Ford speelgoedauto is uitgerust met echt te openen deuren, motorkap en achterklep. Voorzien van voor en achterverlichting en vering. De Ford Ranger kinderauto beschikt over snelheden van ongeveer 2,5 km tot ca. 5 km, instelbaar door middel van de 2.4G afstandbediening. Deze komt langzaam op gang, een zogenoemde slow / soft start, door de automatische snelheidsregelaar.

De afmetingen zijn: 134x82x75 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. 

De Ford accu auto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en de kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden)

U kunt de Ranger speelgoed auto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen.