Heftruck met afstandsbediening ROOD Heftruck met afstandsbediening ROOD Heftruck met afstandsbediening ROOD Heftruck met afstandsbediening ROOD Heftruck met afstandsbediening ROOD
Heftruck met afstandsbediening ROOD Heftruck met afstandsbediening ROOD Heftruck met afstandsbediening ROOD Heftruck met afstandsbediening ROOD Heftruck met afstandsbediening ROOD
Heftruck met afstandsbediening ROOD
0 Review | Review toevoegen
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot 5 jaar. De snelheid van de vork heftruck is ongeveer 3 tot 6 km. De heftruck wordt gemonteerd en rijklaar geleverd.
€ 399,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Kinder heftruck 12 volt met afstandsbediening

Wat is er niet leuker om het magazijn door te scheuren met deze kinder heftruck, laden en weer lossen met deze heftruck komt dat zeker voor elkaar. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot 5 jaar. (i.v.m. kleine onderdelen) De snelheid van de vork heftruck is ongeveer 3 tot 6 km.

Het hef mechanisme van deze heftruck is elektrisch bedienbaar, de lift kan zowel naar boven als naar beneden bediend worden. De vorkheftruck kan maar liefs 10 kg aan gewicht op beuren. De pallet die u op de foto`s ziet zit er natuurlijk ook bij. Tevens heeft de elektrische vork heftruck een lederen zitting. De heftruck is ook voorzien van rubberen banden. Ook beschikt de heftruck over een display met een digitale volt meter. Tevens kunt u op de display een USB of SD kaart en natuurlijk ook Bluetooth om uw eigen muziek erop aftespelen. Het kindje kan door middel van het gas pedaal zelf de heftruck besturen.

Vorkheftruck met afstandsbediening.

Door middel van de schakelpook kan het kindje voor en achteruit rijden. Met de afstandsbediening kunt u ook de heftruck voor en achteruit besturen en links en rechtsom draaien, tevens kunt u de snelheid instellen op de afstandsbediening. Maar u kunt ook het hefmechanisme, geluid en toeter bedienen met deze afstandmeting.

De afmetingen van deze elektrische rode vork heftruck zijn: L146 (met  de lepels) x B63 x H101 en het maximaal belastbaar gewicht bedraagt 30KG. De kinder heftruck wordt gemonteerd en rijklaar geleverd. 

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.