Jaguar F-pace wit

Jaguar F-Pace elektrische kinderauto 12 volt, 2.4G RC bediening, leder zit, rubberen banden, wit

€ 299,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Elektrische kinderauto Jaguar F-Pace 2.4 afstandbediening 12 volt rubberen banden, leder zitting, wit, 1 persoons

De Jaguar F-Pace speelgoed kinderauto is gespoten in metallic blauw lak en gemaakt onder licentie. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (ivm kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar.

De elektrische kinderdauto Jaguar is voorzien van te openen deuren, een lederen zitting met heupgordel, verlichting, vering, rubberen banden.Deze auto kan door middel van een schakelpook te bedienen voor en achteruit rijden. Het stuur is voorzien van claxon en muziek.

Het dashboard is voorzien van verlichting, een digitale volt meter en een Mp3, radio en usb. De afmetingen zijn: 126x78x57 cm, maximaal belastbaar gewicht ca. 40kg.

Deze  elektrische kinderauto Jaguar is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandbediening kunt u de snelheid van de auto instellen. En de kinder accu auto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ bij het weg rijden)

U kunt de elektrische kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.