Jaguar F-type metallic rood

Jaguar F Type kinderauto 12 volt, 2.4G RC bediening, leder zit, rubberen banden metallic rood

€ 320,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Elektrische kinder speelgoedauto Jaguar F-Type 2.4G RC 12 volt rubberen banden, leder zitting 1 persoons metallic rood

De Jaguar F-Type speelgoedauto is gespoten in metallic rode lak en gemaakt onder licentie. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (ivm kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar.

De kinderauto Jaguar komt langzaam op gang, een zogenoemde slow start, door de automatische snelheidsregelaar en beschikt over snelheden van ongeveer 2,5 km tot ca. 5 km, instelbaar d.v.m. de 2.4G afstandbediening.

De Jaguar F elektrische kinderauto is voorzien van te openen deuren, een lederen zitting met 5 puntsgordel, voor en achterverlichting, vering, rubberen banden en kan voor en achteruit rijden door middel van een schakelpook te bedienen. Het stuur is voorzien van claxon en muziek.

Het dashboard is voorzien van verlichting, beschikt over een radio, een USB kaart aansluiting en een SD card reader.  De afmetingen zijn: 126x65x50 cm, maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg. 

Deze Jaguar accu auto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en de kinder accu auto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ bij het weg rijden) U kunt de elektrische kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.