Jeep Wrangeler 4WD wit (2 persoons)

Jeep Wrangeler wit 4x4

€ 380,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Powerjeep 2×12 volt accu, rubberen banden, 2.4G RC bediening, 4WD, lederen zitting, 2 persoons

Deze krachtige in metallic zwarte lak gespoten 2 persoons elektrische kinderjeep is uitgerust met 2×12 volt accu, rubberen banden, lederen zittingen en 4 aandrijvingen / motoren.

Deze 4WD kinderjeep is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. kleine onderdelen) tot ongeveer 7 jaar.

De 4WD 2 persoons Powerjeep kan voor en achteruit rijden door een versnellingspook te bedienen en beschikt over 2 snelheden van ca. 3 en ongeveer 6 km. Het dashboard beschikt over verlichting, diverse muziek, een voltage indicator, SD card reader en Mp3 aansluiting. Voorzien van voor en achterverlichting.

De afmetingen van de zwarte 4WD Powerjeep zijn:140x91x85 cm. Maximaal belastbaar gewicht ca. 50kg. 

Deze 2x12V elektrische kinderjeep is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en de kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden)

U kunt de elektrische kinderjeep op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen

 

Zwart is een kleur waar men alles op kan zien, u dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn.