KINDER JEEP GRAVITY 12 VOLT KINDER JEEP GRAVITY 12 VOLT KINDER JEEP GRAVITY 12 VOLT KINDER JEEP GRAVITY 12 VOLT KINDER JEEP GRAVITY 12 VOLT KINDER JEEP GRAVITY 12 VOLT
KINDER JEEP GRAVITY 12 VOLT KINDER JEEP GRAVITY 12 VOLT KINDER JEEP GRAVITY 12 VOLT KINDER JEEP GRAVITY 12 VOLT KINDER JEEP GRAVITY 12 VOLT KINDER JEEP GRAVITY 12 VOLT
KINDER JEEP GRAVITY 12 VOLT
0 Review | Review toevoegen
De accu speelgoed jeep is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar.
€ 430,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Kinder jeep Gravity 12 volt.

Deze stoere en robuuste kinder jeep Gravity is speciaal ontworpen voor de kleine avonturiers. De jeep Gravity is zeker een jeep om lekker mee op pad te gaan en het avontuur op te zoeken. Een harde of zachte ondergrond is geen enkel probleem voor deze kinder jeep Gravity!

De elektrische kinder jeep is voorzien van een display met verschillende functies zoals: USB aansluiting en bluetooth. Tevens is de verlichting te bedienen door middel van een schakelaar. Ook is het mogelijk om met 2 verschillende snelheden te rijden. Door middel van een schakel pook kan de kinderjeep voor en achteruit rijden. Deze accu kinder jeep is voorzien van rubberen banden en een lederen zitting om comfortabel te zitten (2x 3 punts gordel).

De afmetingen van deze kinder jeep Gravity zijn: L126xB78xH79 cm. Het maximaal belastbaar gewicht is 60kg. De accu speelgoed jeep is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar. De speelgoed jeep wordt gemonteerd en rijklaar geleverd.

Gravity kinderjeep met afstandsbediening.

De elektrische kinder jeep is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening. Met een slow start, zodat deze langzaam op gang komt.

U kunt de 12 volt kinderjeep op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.