Kindervrachtwagen met container 12 volt met RC Kindervrachtwagen met container 12 volt met RC
Kindervrachtwagen met container 12 volt met RC Kindervrachtwagen met container 12 volt met RC
Kindervrachtwagen met container 12 volt met RC
0 Review | Review toevoegen
Elektrische kindervrachtwagen met een container.
€ 499,00
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Ziet u uw kind al met deze stoere  elektrische kindervrachtwagen met container rijden. Even de container afkoppelen om wat te laden, om vervolgens weer aan te koppelen en er mee weg te rijden. Deze kindervrachtwagen is maar liefst 180cm lang! Genoeg plek om spulletjes mee te nemen. De elektrische kindervrachtwagen heeft echt te openen deuren om makkelijk in en uit te stappen. Deze elektrische kindervrachtauto is voorzien van de nieuwste snufjes onder andere een app om de vrachtwagen te besturen en een uitneembare accu.

De elektrische vrachtwagen is voorzien van verlichting, muziek, MP3 en USB. De elektrische speelgoed truck heeft rubberen banden en is voorzien van een leren zitting.

De afmetingen van deze elektrische kinder truck zijn L180xB66xH76 (met container)  Maximaal belastbaar gewicht 30 kg. Deze elektrische kindertruck is geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ca. 6 jaar.

Elektrische kinder vrachtauto met RC!

De elektrische vrachtwagen is uitgerust met een app hiermee kunt de vrachtwagen bedienen via uw telefoon of tablet! Met de telefoon of tablet kunt u de kinder truck voor en achteruit rijden en links en rechts om sturen. Mocht het kindje groot genoeg zijn kan de vrachtwagen door middel van het gaspedaal ook bestuurd worden. De speelgoed truck heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden)

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.