LAMBORGHINI HURACAN ROOD LAMBORGHINI HURACAN ROOD LAMBORGHINI HURACAN ROOD LAMBORGHINI HURACAN ROOD LAMBORGHINI HURACAN ROOD LAMBORGHINI HURACAN ROOD
LAMBORGHINI HURACAN ROOD LAMBORGHINI HURACAN ROOD LAMBORGHINI HURACAN ROOD LAMBORGHINI HURACAN ROOD LAMBORGHINI HURACAN ROOD LAMBORGHINI HURACAN ROOD
LAMBORGHINI HURACAN ROOD
0 Review | Review toevoegen
LAMBORGHINI HURACAN ROOD
€ 320,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Lamborghini Huracan elektrische kinderauto 12 volt metallic rood

Deze elektrische kinderauto Lamborghini Huracan is gemaakt onder licentie en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar. Tevens beschikt deze auto over voor en achter led verlichting zodat de elektrische kinderauto goed zichtbaar is in het donker. De kinderauto is voorzien van de nieuwste snufjes onder andere een app om de Huracan te besturen via je telefoon!

De kinderauto is uitgerust met een lederen zitting, rubberen (eva) banden en kan voor en achteruit rijden door een schakelpook te bedienen. Het dashboard van de kinderauto beschikt over een USB, bluetooth en een digitale voltmeter.  Gemakkelijk mee te nemen door de (inklapbare) hendel aan de voorkant en wieltjes aan de achter / onderkant!

De Lamborghini Huracan elektrische kinderauto is voorzien van echt te openen deuren en beschikt over voor en achter verlichting. Deze metallic rode Lamborghini beschikt over snelheden van ongeveer 2,5 km tot ca. 5 km, instelbaar door middel van de 2.4G afstandsbediening.

De afmetingen zijn:120x64x47 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. Deze kinderauto Lamborghini wordt gemonteerd en rijklaar aangeboden. 

Uitgerust met een 2.4G afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening, met slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden) U kunt de Lamborghini Huracan elektrische kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Zodra uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.