Lamborghini Aventador 2 persoons 24 Volt met drift Wit Lamborghini Aventador 2 persoons 24 Volt met drift Wit Lamborghini Aventador 2 persoons 24 Volt met drift Wit
Lamborghini Aventador 2 persoons 24 Volt met drift Wit Lamborghini Aventador 2 persoons 24 Volt met drift Wit Lamborghini Aventador 2 persoons 24 Volt met drift Wit
Lamborghini Aventador 2 persoons 24 Volt met drift Wit
0 Reviews | Review toevoegen
Deze Lamborghini Aventador kinderauto 2 persoons 24volt met drift is voorzien van 2.4G afstandsbediening, rubberen banden en een lederen zitting. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. het gebrui
€ 599,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Lamborghini Aventador 2 persoons, 24 volt met drift wit

Deze Lamborghini Aventador 2 persoons 24volt is gemaakt onder licentie en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar.

De elektrische kinderauto Lamborghini is uitgerust met een lederen zitting, rubberen banden voor en kunststof achter om het driften mogelijk te maken. Tevens kan de kinderauto voor en achteruit rijden, door middel van een schakelpook te bedienen. Het dashboard van de 24 volt kinderauto beschikt over verlichting, een USB aansluiting en een SD card reader. Tevens zit er muziekjes voorgeprogrammeerd op. De 24 volt Lamborghini Aventador is uitgerust met een drift stand. Hierdoor kun je dan met de Lamborghini driften.

De Lamborghini 2 persoons elektrische kinderauto is voorzien van echt te openen deuren en beschikt over voor en achter verlichting. Deze Lamborghini Aventador beschikt over snelheden van ongeveer  km tot , instelbaar door middel van de 2.4G afstandsbediening.

De afmetingen zijn: L135xB80xH53.5cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. Deze elektrische Lamborghini kinderauto wordt gemonteerd en rijklaar geleverd!

Accu kinderauto met afstandsbediening!

Uitgerust met een 2.4G afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening, met slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden). U kunt de elektrische kinderauto Lamborghini 2 persoons op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Zodra uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Wit is een kleur waar men alles op kan zien, u dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn op het zwarte kunststof. Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.