MOTO CAN-AM POLITIE 12v MOTO CAN-AM POLITIE 12v
MOTO CAN-AM POLITIE 12v MOTO CAN-AM POLITIE 12v
MOTO CAN-AM POLITIE 12v
0 Review | Review toevoegen
Motor Can-Am politie 12V
€ 280,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Deze elektrische kindermotor Spyder politie is met zijn stoere looks en uniek karakter een echte must have! De Spyder motor heeft een vrij prominente uitstraling door zijn brede voorkant. Ook het feit dat deze kindermotor Spyder over twee voorwielen en maar één achterwiel gaat, maakt deze motor erg uniek.

De kindermotor Spyder politie is voorzien van een extra sterke 12 volt 10Ah accu. Geldt ook voor de Spyder over dubbele (eva) banden en kennis. De Spyder is ook voorzien van verschillende functies zoals: Usb aansluiting, bluetooth en radio. Ook zitten er 2 schakelaars op één voor verlichting en één voor de snelheid low/high speed. De kindermotor kan voor- en achteruit rijden door middel van een schakelaar op het dashboard. Het kindje kan rijden door middel van het (voet)gaspedaal. Om comfortabel te zitten is deze accu kindermotor voorzien van een lederen zitting.

De afmetingen van deze kindermotor Spyder zijn L115xB70xH57 cm. Het maximaal belastbaar gewicht is 30kg. De zithoogte vanaf het gaspedaal is ca. 28 cm, vanaf de grond ca. 40 cm.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinderaccu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto's een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.