Maserati 24 volt 2 persoons Maserati 24 volt 2 persoons Maserati 24 volt 2 persoons Maserati 24 volt 2 persoons Maserati 24 volt 2 persoons
 Maserati 24 volt 2 persoons Maserati 24 volt 2 persoons Maserati 24 volt 2 persoons Maserati 24 volt 2 persoons Maserati 24 volt 2 persoons
Maserati 24 volt 2 persoons
0 Review | Review toevoegen
Maserati 24 volt 2 persoons
€ 579,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Op zoek naar de perfecte elektrische kinderauto? Zoek niet verder! De elektrische kinderauto Maserati 24 volt is hier om de dag van uw kinderen te maken. Met ruimte voor twee kinderen om te rijden, is dit de ideale keuze voor gezinnen met meerdere kinderen.

Met een krachtige 24 volt motor, biedt de Maserati MC-20 24 volt indrukwekkende snelheid en prestaties, waardoor uw kinderen zich als echte coureurs zullen voelen. Met een gestroomlijnd ontwerp dat rechtstreeks uit de Maserati-fabriek lijkt te komen, ziet deze elektrische kinderauto er net zo goed uit als hij presteert.

De Maserati MC-20 24 volt is ook veilig en betrouwbaar. U kunt er zeker van zijn dat uw kinderen veilig zijn tijdens het rijden, dankzij de ingebouwde veiligheidsvoorzieningen en het robuuste ontwerp. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog uw Maserati MC 20 24 volt en geef uw kinderen de rit van hun leven!

De elektrische kinderauto Maserati beschikt over snelheden van ongeveer 3 tot 6 km. Tevens heeft deze kinderauto soft start waardoor de auto niet meteen vooruit schiet, maar langzaam steeds harder gaat. De Maserati is voorzien van een display met verschillende functies zoals: Usb aansluiting, radio en zelfs Bluetooth. Tevens is op dit display het accuvoltage af te lezen. Ook beschikt de Maserati over voor- verlichting. Deze accu kinderauto beschikt over 2 snelheden dit is te bedienen zowel met afstandsbediening als de low/high speed schakelaar in de auto. Ook kan de accu auto vooruit/achteruit rijden door middel van een schakelaar.

Deze kinderauto is voorzien van rubberen (EVA) banden en vering. De afmetingen van deze accu speelgoedauto zijn L143xB87xH59 cm. Maximaal belastbaar gewicht 50kg . U dient deze auto zelf te monteren. Hierbij moet u denken aan de wielen, het stuurtje en de lederen zitting. De Maserati is uitgerust met een 24 14AH accu waardoor deze elektrische kinderauto wel 1 a 2 uur kan rijden met een volle accu!

De Maserati 2 persoons met afstandsbediening.

De Maserati MC-20 kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid zelf instellen via de afstandsbediening. Ook is de Maserati uitgerust met slow start, zodat deze langzaam op gang komt.

U kunt de elektrische kinderauto Maserati 24volt op afstand voor- en achteruit, links- en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Deze Maseratie wordt gemonteerd en rijklaar geleverd!

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.