Mercedes A45 AMG wit

Mercedes Benz A45 AMG kinderauto 12V 2.4G RC wit, lederen zitting en rubberen banden

€ 250,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

 

Elektrische kinderauto Mercedes A45 AMG 2.4G RC 12 volt 1 persoons, lederen zitting en rubberen banden

Deze Mercedes A45 AMG speelgoedauto is onder licentie gemaakt en geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar.

Het dashboard van de  elektrische kinderauto Mercedes Benz A45  beschikt over verlichting, diverse muziek, een radio, een USB kaart, SD card reader en Mp3 aansluiting. Uitgerust met een lederen zitting, rubberen banden, voor / achter verlichting en voor en achteruit rijden door een schakelaar om te zetten.

De elektrische kinderauto Mercedes A45 AMG  is uitgerust met echt te openen deuren en voorzien van vering. Deze beschikt over snelheden van ongeveer 2,5 km tot ca. 5 km, instelbaar door middel van de 2.4G afstandbediening.

De afmetingen zijn:119x73x57 cm, maximaal belastbaar gewicht 35 kg.  

Uitgerust met een 2.4G afstandbediening. Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening, met slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden)

U kunt de witte Mercedes A45 AMG kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen.