Mercedes Benz S63 12V Metallic Zwart

De Mercedes Benz S63 accu auto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar. Onder licentie gemaakt en voorzien van rubberen banden en zwart led

€ 209,00
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Mercedes  kinderauto de S63 black serie 12V 2.4G RC lederen zitting, rubberen banden metallic zwart 1 persoons

De Mercedes Benz S63 accu auto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar. Onder licentie gemaakt en voorzien van rubberen banden en zwart lederen zitting met 5 punts gordel, gespoten in metallic zwarte lak.

Nu uitgevoerd in black serie, met een zwart lederen zitting en zwarte velgen! Tevens nu voorzien van radio met Bluetooth!

De Mercedes Benz S63 AMG kinderauto is uitgerust met voor en achter verlichting en kan voor en achteruit rijden door een schakelpookje op het dashboard te bedienen. Het dashboard is voorzien van verlichting en beschikt over een display met een radio, Mp3 aansluiting, USB aansluiting, SD card reader, een digitale voltmeter en diverse geluiden/muziek.

De S63 speelgoedauto beschikt over snelheden van ongeveer 2 km tot ca. 5 km, instelbaar door de 2.4G afstandbediening. Deze accu speelgoedauto komt langzaam op gang, een zogenoemde slow start, door de automatische snelheidsregelaar. De afmetingen zijn: 120x70x52 cm, maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg. Deze Mercedes S63 elektrische kinderauto dient u zelf te monteren.

De Mercedes kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (de kinderen voelen dan geen 'schok' beweging tijdens het weg rijden)

U kunt de S63 speelgoedauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Zwart is een kleur waar men alles op kan zien, u dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn.

 

Fabrikant C4K
Land van herkomst China
Aantal motoren 2 motoren
Kleur Zwart
Voltage 12 volt
Personen 1 persoons
Banden Rubber
Afstandbediening Ja
Geluid/muziek Ja
Radio Ja
Mp3 aansluiting Ja
Maximaal belastbaar gewicht 30 kg.
2.4GRC,soft start Ja
Verlichting Ja
Afmetingen L120xB70xH52 cm.
Maximum snelheid ca. 2.5 tot 5 km/u