Mercedes GLS63 AMG 4WD Mat Zwart (2persoons)

2 persoons Mercedes GLS63 AMG kinderauto 4 wheel drive 2x12V Airco en 2.4G RC bediening

€ 399,00
Prijs per 

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Mercedes GLS63 AMG 2 persoons 2×12 volt 2.4G RC 4 wheel drive (4 motoren) en ‘Airco’

Deze 2×12 volt elektrische Mercedes GLS63 AMG kinderauto is gespoten met een mat zwarte lak. Gemaakt onder licentie en geschikt vanaf ongeveer 3 jaar (i.v.m het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar.

Nu uitgerust met een ‘Airco’ d.w.z. een rooster welke wind blaast, deze is handmatig in / uit te schakelen! Voorzien van 2×12 volt accu, rubberen banden, lederen zitting en 4WD, 4 aandrijvingen / motoren!

De MB GLS63 elektrische kinderauto beschikt over een display met een radio, Mp3, USB, SD card reader, een digitale voltmeter en diverse geluiden/muziek. Deze kan rijden door gas te geven met het voet gaspedaal. Door de schakelpook te bedienen kan de Mercedes GLS voor of achteruit rijden. De Mercedes 2 persoons kinderjeep beschikt over voor en achterverlichting. Nu ook met echt te openen deuren en beschikt over een snelheid van ca. 3 tot ongeveer 5 km.

De afmetingen van de Mercedes Benz GLS63 kinderauto zijn:136x88x63 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. 

Deze mat zwarte 4WD Mercedes kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening. De kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt. (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden)

U kunt de kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen.

Zwart is een kleur waar men alles op kan zien, u dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn op het zwarte kunststof