Mercedes GLS63 AMG 4WD Metallic Zwart (2 persoons)

De GLS63 AMG kinderauto beschikt over een display met een radio, Mp3 aansluiting, USB aansluiting, SD card reader, een digitale voltmeter en diverse geluiden/muziek.

€ 349,00
Prijs per 

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

2 persoons Mercedes GLS63 2x12 volt 2.4G RC 4 wheel drive (4motoren) en 'Airco'

Deze krachtige elektrische Mercedes GLS63 AMG kinderjeep is gespoten met een metallic zwarte lak. Gemaakt onder licentie en geschikt vanaf ongeveer 3 jaar (i.v.m het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar. 

Voorzien van 2x12 volt accu, rubberen banden, lederen zitting en 4 aandrijvingen / motoren!

Nu ook uitgerust met  'Airco' d.w.z. een rooster welke wind blaast, deze is handmatig in / uit te schakelen!

De GLS63 AMG kinderauto beschikt over een display met een radio, Mp3 aansluiting, USB aansluiting, SD card reader, een digitale voltmeter en diverse geluiden/muziek. De Mercedes GLS kan rijden door gas te geven met het voet gaspedaal. Door de schakelpook te bedienen kan de Mercedes accu jeep voor of achteruit rijden. De elektrische Mercedes 2 persoons kinderjeep beschikt over voor en achterverlichting, echt te openen deuren en heeft een snelheid van ca. 3 tot ongeveer 5 km.

De afmetingen van de Mercedes Benz GLS63 zijn:136x88x63 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg.  .

Deze 4WD Mercedes kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en de kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen 'schok' beweging bij het weg rijden)

U kunt de accu kinderjeep op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen.

Zwart is een kleur waar men alles op kan zien, u dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn op het zwarte kunststof. Dit geld voor alle speelgoedartikelen welke van zwart kunststof zijn gemaakt.

Fabrikant C4K
Land van herkomst China
Aantal motoren 4 motoren
Kleur Zwart
Voltage 2x12 volt
Personen 2 personen
Banden Rubber
Afstandbediening Ja
Geluid/muziek Ja
Radio Ja
Mp3 aansluiting Ja
Maximaal belastbaar gewicht 30 kg.
2.4GRC,soft start Ja
Verlichting Ja
Afmetingen L136xB88xH63 cm.
Maximum snelheid ca. 2.5 tot 5 km/u