Mercedes GT AMG rood/wit

Accu speelgoedauto Mercedes GT4 2.4G RC bediening Mp4 TV scherm 12 volt wit

€ 280,00
Prijs per 

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Mercedes Speelgoedauto AMG GT 2.4G RC 12V Mp4 TV scherm, lederen zitting, rubberen banden 1 persoons

Deze kinder speelgoedauto Mercedes GT  accu auto is geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar (ivm kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar en is gemaakt onder licentie.

Uitgerust met Mp4 TV scherm, zwarte velgen met rubberen banden, lederen stuur en zwart lederen zitting met heupgordel.

De Mercedes elektrische speelgoedauto is voorzien van echt te openen deuren. Deze beschikt over snelheden van ongeveer 2,5 km tot ca. 5 km, instelbaar door middel van de 2.4G afstandbediening. Deze kinderauto komt langzaam op gang, een zogenoemde soft / slow start, door de automatische snelheidsregelaar. Gemakkelijk mee te nemen door de (inklapbare) hendel aan de voorkant en wieltjes aan de achter / onderkant!

Deze Mercedes kinder accu speelgoedauto  kan voor en achteruit rijden door een schakelpookje op het dashboard te bedienen. Het dashboard is voorzien van verlichting, het stuur beschikt over een claxon.

Met Mp4 TV scherm waarin diverse tekenfilmpjes zijn voorgeprogrammeerd. Het scherm is voorzien van een USB en sd cart, waarmee u d.m.v. een USB stick uw eigen Mp4 filmpjes en muziek kunt afspelen.

De kinder accu speelgoed auto Mercedes GT beschikt over voor en achterverlichting. Met lederen zitting en een heupgordel. De afmetingen zijn: 116x58x46 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg.  

De Mercedes elektrische kinder speelgoedauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening!

Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en de kinder heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ bij het weg rijden) Deze kinderauto  komt langzaam op gang, een zogenoemde soft / slow start, door de automatische snelheidsregelaar. U kunt de Mercedes speelgoedauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.