Mercedes S63 AMG metallic zwart

Kinderauto Mercedes Benz S63 black serie 12 volt, 2.4G RC bediening, lederen zit en rubberen banden metallic zwart

€ 220,00
Prijs per 

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Mercedes  kinderauto de S63 black serie 12V 2.4G RC lederen zitting, rubberen banden metallic zwart 1 persoons

De Mercedes Benz S63 accu auto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar.

Onder licentie gemaakt en voorzien van rubberen banden.

Zwart lederen zitting met 5 punts gordel, gespoten in metallic zwarte lak.

Nu uitgevoerd in black serie, met een zwart lederen zitting en zwarte velgen! Nu voorzien van radio en Bluetooth!

De Mercedes Benz S63 AMG kinderauto is uitgerust met voor en achter verlichting en kan voor en achteruit rijden door een schakelpookje op het dashboard te bedienen. Het dashboard is voorzien van verlichting en beschikt over een display met een radio, Mp3 aansluiting, USB aansluiting, SD card reader, een digitale voltmeter en diverse geluiden/muziek.

De S63 speelgoedauto beschikt over snelheden van ongeveer 2 km tot ca. 5 km, instelbaar door de 2.4G afstandbediening. Deze accu speelgoedauto komt langzaam op gang, een zogenoemde slow start, door de automatische snelheidsregelaar. De afmetingen zijn: 120x70x52 cm, maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg. 

De Mercedes kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening en slow start!

Met de afstandbediening kunt u 3 snelheden instellen. Met slow start zal de kinderauto langzaam op gang komen de kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging tijdens het weg rijden.

U kunt de S63 speelgoedauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Is uw kind groot genoeg dan kan hij of zij zelf gas geven en sturen.

Zwart is een kleur waar men alles op kan zien, u dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn.