Mercedes S63 AMG Roze

Elektrische kinderauto Mercedes Benz S63 AMG black serie roze, 12 volt en 2.4G RC bediening.

€ 199,00
Prijs per 

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Black serie Mercedes Benz S63 AMG kinderauto roze 2.4G RC bediening soft start 12 volt rubberen banden 1 persoons

Deze onder licentie gemaakte Mercedes S63 AMG roze kinderauto is voorzien van rubberen banden en zwarte  lederen zitting.

Nu uitgevoerd in black serie, met een zwart lederen zitting en zwarte velgen! Tevens nu voorzien van radio met Bluetooth!

Het dashboard is voorzien van verlichting en beschikt over een display met een radio, Mp3, USB, SD card reader. Maar nu ook met een digitale voltmeter en diverse geluiden/muziek. De roze Mercedes kinderauto is uitgerust met een lederen zitting, voor en achter verlichting. en kan voor en achteruit rijden door middel van een schakelpookje op het dashboard te bedienen.

De lederen zitting is nu uitgerust met een 5 punts gordel.

De Mercedes Benz S63 accu auto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar en beschikt over snelheden van ongeveer 2 km tot ca. 5 km, instelbaar d.v.m. de 2.4G afstandbediening. Deze kinderauto komt langzaam op gang, een zogenoemde slow start, door de automatische snelheidsregelaar. De afmetingen zijn: 120x70x52 cm, maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg. 

De MB S63 kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (de kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging tijdens het weg rijden)

U kunt de Mercedes kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.