Mini cooper 2 persoons ( zwart metallic )

1,5 persoons kinderauto Mini Cooper Beachcomber met 2.4G afstandsbediening 12 volt metallic zwart De Mini Cooper speelgoedauto is voorzien van een lederen zitting, gespoten in metallic zwarte lak ...

€ 299,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

1,5 persoons kinderauto Mini Cooper Beachcomber met 2.4G afstandsbediening 12 volt metallic zwart

De Mini Cooper speelgoedauto is voorzien van een lederen zitting, gespoten in metallic zwarte lak en is gemaakt onder licentie.
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar.

De Mini Cooper kinderjeep is voorzien van voor verlichting, kan voor en achteruit rijden door een schakelaar om te zetten en beschikt over 2 snelheden van ongeveer 3 en 6 km.
Het stuur beschikt over diverse geluiden / melodieën en het dashboard is voorzien van een Mp3 aansluiting, met volume knop.

De afmetingen van de 2 persoons Mini Cooper elektrische kinderauto zijn:130x71x57 cm. Maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg

De Mini Cooper speelgoedauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening. Met deze afstandbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening, met slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden)

U kunt de Mini Cooper Beachcomber kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Zwart is een kleur waar men alles op kan zien, u dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn op het zwarte kunststof.