Quad Can Am Maverick Quad Can Am Maverick Quad Can Am Maverick Quad Can Am Maverick Quad Can Am Maverick Quad Can Am Maverick
Quad Can Am Maverick Quad Can Am Maverick Quad Can Am Maverick Quad Can Am Maverick Quad Can Am Maverick Quad Can Am Maverick
Quad Can Am Maverick
0 Review | Review toevoegen
Quad Can Am Maverick
€ 380,00
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
De elektrische kinder quad Can-Am is de perfecte manier om je kleintjes op een leuke en veilige manier kennis te laten maken met off-road rijden! Met een stoere look en gemakkelijke bediening is deze quad ideaal voor kinderen van 3 tot ongeveer 6 jaar oud. Met deze kinder quad Maverick kunnen ze zich heerlijk uitleven op de bospaden, in de achtertuin of op de camping. Dus als je op zoek bent naar een avontuurlijke manier om je kinderen te laten genieten van de natuur, dan is de Can-Am elektrische kinder quad een geweldige keuze!
De elektrische kinder quad Can-Am beschikt over verlichting, diverse muziek, een radio, een USB kaart aansluiting, SD card reader en Mp3 aansluiting maar ook bluetooth zodat u ook uw eigen muziek erop af kunt spelen. Deze elektrische kinderquad is uitgerust met rubberen (EVA) banden en een lederen zitting. Tevens beschikt deze quad over echte vering!

De 24 volt accu kinderquad  rijd door middel van een voet gaspedaal en beschikt over soft start met een maximale snelheid van 8 km. De  quad is uitgerust met een 24 volt accu en beschikt over 2 motoren. De accu kinderquad kan voor en achteruit rijden door een schakelaar om te zetten.

De Can-Am kinderquad wordt gemonteerd en rijklaar geleverd. 

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.