Range Rover HSE Sport mat zwart (2 persoons)

Deze elektrische kinderauto Range rover is geschikt voor 2 kinderen vanaf 3 jaar (ivm kleine onderdelen) Uitgerust met RC functie en verlichting.

€ 550,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Kinderauto Range Rover HSE 12 volt met afstandbediening 2 persoons

Deze mat zwarte elektrische kinderauto range rover is gemaakt onder licentie van Land Rover. Deze auto is geschikt voor 2 kinderen.

Deze Range Rover kinderauto is geschikt voor 2 kinderen vanaf 3 jaar (ivm kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar en is uitgerust met een 2×12 volt accu, waardoor er een snelheid van ca. 3 en 6 km behaald kan worden. Door middel van de schakelpook te bedienen kan de vooruit en achteruit rijden.

Het dashboard is voorzien van verlichting en de verlichting is apart inschakelbaar door middel van een sleutel om te zetten. Deze Range Rover sport elektrische kinderauto auto beschikt over een MP4 speler. (filmpjes kijken in deze auto) maar ook over diverse geluiden/muziek en Bluetooth.

De elektrische kinderauto  Range Rover kunt u aan/uit zetten door een sleutel in het contact te steken. De afmetingen zijn:146x94x66 cm, maximaal belastbaar gewicht maar liefst 50kg. 

Deze elektrische kinderauto Range Rover is uitgerust met een afstandsbediening, zodat u uw kind kunt besturen!

Door middel van een schakelaar om te zetten,kunt u de kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Zodra uw kindje groot genoeg is kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Dit pakket wordt verstuurd met een transportdienst, de levering geschied binnen 1 tot 1,5 week na verzending. (Levering alleen binnen Nederland)