Transporter 1 persoons Rood Transporter 1 persoons Rood Transporter 1 persoons Rood Transporter 1 persoons Rood Transporter 1 persoons Rood Transporter 1 persoons Rood
Transporter 1 persoons Rood Transporter 1 persoons Rood Transporter 1 persoons Rood Transporter 1 persoons Rood Transporter 1 persoons Rood Transporter 1 persoons Rood
Transporter 1 persoons Rood
0 Review | Review toevoegen
Transporter 1 persoons Rood
€ 340,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Elektrische Transporter 1 persoons 12 volt met RC

De elektrische Transporter 1 persoons, met zijn unieke en stoere uitstraling een echte must have! Uitgerust met twee krachtige motoren, een 12 volt 7AH accu. Ook beschikt deze kinder jeep Transporter over een laadbak waardoor het kindje makkelijk spullen in- en uit kan laden. Achterop de bak zit een afneembare schep die het kindje ook kan gebruiken.

De Transporter is te bedienen door middel van het voet gaspedaal tevens zit er in deze jeep een voor en achteruit  op . Het dashboard is verder voorzien van een display met verschillende functies zoals, Radio& USB aansluiting. Ook zit er op deze display een low & high speed knop. Tevens kunt u de verlichting  aan de voorzijde aan/uit zetten.

De Transporter jeep is een 1 persoons model,  1 kind tot ongeveer 5 jaar. De afmetingen van deze gave accu jeep zijn L120xB67xH65 cm. Maximaal belastbaar gewicht is 30kg. De Transporter wordt gemonteerd en rijklaar geleverd.

Elektrische kinderjeep met afstandsbediening.

De accu kinderjeep Transporter is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening en de kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden). U kunt de speelgoedjeep op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.