VOLKSWAGEN KEVER 12 VOLT ROZE OLDTIMER VOLKSWAGEN KEVER 12 VOLT ROZE OLDTIMER VOLKSWAGEN KEVER 12 VOLT ROZE OLDTIMER VOLKSWAGEN KEVER 12 VOLT ROZE OLDTIMER VOLKSWAGEN KEVER 12 VOLT ROZE OLDTIMER VOLKSWAGEN KEVER 12 VOLT ROZE OLDTIMER
VOLKSWAGEN KEVER 12 VOLT ROZE OLDTIMER VOLKSWAGEN KEVER 12 VOLT ROZE OLDTIMER VOLKSWAGEN KEVER 12 VOLT ROZE OLDTIMER VOLKSWAGEN KEVER 12 VOLT ROZE OLDTIMER VOLKSWAGEN KEVER 12 VOLT ROZE OLDTIMER VOLKSWAGEN KEVER 12 VOLT ROZE OLDTIMER
VOLKSWAGEN KEVER 12 VOLT ROZE OLDTIMER
0 Review | Review toevoegen
VOLKSWAGEN KEVER 12 VOLT ROZE - Oldtimer
€ 280,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Kinderauto Volkswagen Kever.

Deze kinderauto Volkswagen Kever is gemaakt onder de licentie van Volkswagen en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 5 jaar.

De roze Kever is voorzien van rubberen (eva) banden hierdoor maakt de kinderauto niet zoveel geluid met rijden. Ook heeft deze Volkswagen Kever een lederen zitting zodat het kindje comfortabel kan zitten. Het lederen zitje is voorzien van een 3 puntsgordel. Zodra uw kind groot genoeg is dan kunnen ze kinderauto Volkswagen Kever ook zelf besturen door middel van het voetpedaal.

Ook heeft deze Volkswagen Kever een schakelpook hiermee kunnen ze voor en achteruit mee rijden. Tevens is deze Kever uitgerust met een display, deze display heeft verschillende opties zoals een digitale voltmeter, USB en AUX aansluiting, SD Card reader en volume harder en zachter te zetten. De kinderauto Kever is ook voorzien van echt te openen deuren om gemakkelijk in en uit te stappen.

De afmetingen van de Kever zijn: L108.5xB63xH51.5 cm, maximaal belastbaar gewicht ca. 30 kg. Deze Volkswagen speelgoedauto wordt gemonteerd en rijklaar geleverd. 

VW Beetle kinderauto met 2,4G afstandsbediening

De Volkswagen Kever kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening en een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (de kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging tijdens het weg rijden).

U kunt de kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf gas geven en sturen.

Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

U dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn op het kunststof.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.