VW Amarok 4WD Metallic blauw

VW Amarok elektrische kinderauto 2.4G RC 4WD 2x12 volt

€ 299,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

VW Amarok 4 wheel drive (4motoren) 2×12 volt 2.4G RC 1 persoons

Deze Amarok kinderauto  is gemaakt onder licentie en is geschikt vanaf ongeveer 3 jaar. (i.v.m het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar.

Gespoten met een metallic blauwe lak en uitgerust met 2×12 volt accu, rubberen banden, lederen zitting en 4WD / 4 aandrijvingen / motoren!

De Amarok kinderauto beschikt over een display met Mp3, USB, SD card reader. Nu ook een digitale voltmeter en diverse muziek in het stuur. Deze kan rijden door middel van gas geven met het voet gaspedaal. Door de schakelpook te bedienen kan de Volkswagen Amarok kinderauto voor of achteruit rijden.

De elektrische Amarok kinderjeep beschikt over voor en achterverlichting. Ook heeft deze auto echt te openen deuren en heeft een snelheid van ca. 3 tot ongeveer 5 km. De afmetingen zijn:130x75x55 cm, maximaal belastbaar gewicht 40 kg. 

Deze Volkswagen kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en de kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden)

U kunt de Amarok kinderjeep op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen.