VW Amarok 4WD metallic zwart

VW Amarok elektrische kinderauto 4WD 2.4G RC bediening 2x12 volt

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Volkswagen Amarok 2×12 volt 2.4G RC 4 wheel drive (4motoren) 1 persoons

Deze krachtige elektrische Volkswagen Amarok kinderjeep is gespoten met een metallic zwarte lak. Gemaakt onder licentie en geschikt vanaf ongeveer 3 jaar. (i.v.m het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar.

Uitgerust met 2×12 volt accu, rubberen banden, lederen zitting en 4 aandrijvingen / motoren!

De VW Amarok kinderauto beschikt over een display met Mp3, USB, SD card reader. Nu ook een digitale voltmeter en diverse muziek in het stuur. De Amarok kan rijden door gas te geven met het voet gaspedaal.

Door de schakelpook te bedienen kan de Volkswagen kinderauto voor of achteruit rijden. De elektrische VW kinderjeep beschikt over voor en achterverlichting, echt te openen deuren en heeft een snelheid van ca. 3 tot ongeveer 5 km.

De afmetingen zijn:130x75x55 cm, maximaal belastbaar gewicht 40 kg. 

Deze 4WD Volkswagen kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandbediening en de kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden)

U kunt de Amarok kinderjeep op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen.

Zwart is een kleur waar men alles op kan zien, u dient er rekening mee te houden dat door het productieproces er enige vegen/krasjes zichtbaar kunnen zijn op het zwarte kunststof.