VW busje Samba rood (2persoons)

VW Samba T1 elektrische kinderauto / kinderbus 12 volt 2.4G RC bediening 2 persoons

€ 299,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Elektrische Volkswagen  Samba kinderbus 2 persoons 12V 2.4G RC

Deze 12 volt elektrische Volkswagen T1 kinderauto is gemaakt onder licentie en geschikt vanaf ongeveer 3 jaar (i.v.m het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 7 jaar.

De 2 persoons Samba kinderbus is voorzien van rubberen banden, een lederen zitting en vering.

De Volkswagen T1 elektrische kinderauto beschikt over een display met Mp3, USB, SD card reader. Nu ook met een digitale voltmeter en diverse geluiden/muziek. De kinderbus kan rijden door gas te geven met het voet gaspedaal. Door de schakelpook te bedienen kan deze voor of achteruit rijden.

Tevens voorzien van voor en achterverlichting, echt te openen deuren en een kofferbak. De snelheid is ca. 3 tot ongeveer 5 km. De afmetingen van de Volkswagen T1 Samba kinderbus zijn:130x83x63 cm, maximaal belastbaar gewicht 40 kg. 

De Volkswagen Samba kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandbediening! Met deze afstandsbediening kunt u  snelheid instellen. Deze kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden)

U kunt de kinderbus op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen.